divendres, 24 de novembre del 2017

Inauguració Vivendes "Bon Pastor"

Fons fotografic: Narcís Sans 1970
Fons hemeroteca : l'Empordà
Ajuntament de Girona -CRDI
Arxiu Comarcal
A.N.C


Bon Pastor 24 de juliol del 1970

El divendres, dia 24 de juliol  a primeres hores de la tarda va tenir lloc a la nostra ciutat la inauguració de cent vivendes socials al barri del Bon Pastor



El Governador Civil de la Provincia i Cap Provincial del Moviment, es traslladà a la nostra ciutat per inaugurar i fer lliuració de les claus, les cent vivendes construïdes per l'Obra Sindical de la Llar sota les directrius de l'Institut Nacional de la Vivenda.




Acompanyaven a la nostra primera autoritat civil de la provincia, la senyoreta delegada provincial de la secció femenina, Maria Corbesi, els delegats provincials de la Vivenda i Sindicats, senyors Esteban Ascensión y Núñez de Castro i el vicesecretari provincial d'Obres Sindicals, senyor Oliver, essent rebudes, les esmentades autoritats, pel senyor Batlle de la nostra ciutat i membres de l'actual consistori municipal.




Feren parlaments glossant el sentit i la projecció de l'acte, el batlle de la ciutat senyor Ramon Guardiola i l'Exm. Governador Civil senyor Victorino Anguera Samsó.
Foren, seguidament,lliurades les claus a ¡es famílies que han d'ocupar les noves vivendes i començà l'operació de desmuntatge dels albergs provisionals que han deixat lliures aquests veins per passar a disfrutar d'una llar digna.




El cost total de les obres inaugurades s'eleva als quasi 16 milions de pessetes i la quota mensual no pot ser més econòmica: 400 pessetes al mes i una entrada inicial que supera en poc les 7.000 pessetes.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.